Monday, January 21, 2013

Audit SIRIM again and again....

jahak doh tajuk di atas.. :).. biasalah duk kat bahagian Projek ni banyak nor la audit yang kena tempuh... hehehhe...nak kata tak buat persiapan..rasanya dah buat...cuma tak tahu lagi projek mane yang kena audit time ni..hehehhehe... Doa-Doakan la rakan blogger kamu ini supaya takyahlah projeknya kena audit..hehehhehehe...malam-malam pun kena kerja lagi......mcm ni la kalau kerja kuli projek nih..ahaks!
 file semua dah di tag..... File meja pun dah ada... hrmmm ape lagi yer....???

P/s: bizi Audit Ari ni... 21.01.2013-23.01.2013

post signature

2 comments:

  1. bz yer..mocik pun cbuk. awal tahun mcm2 nok kena update.hu3 ni tgh update sistem gok ni. parrok bulan januari ni. dok sabo nok tggu cuti raya cina.hi3

    ReplyDelete

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku