Sunday, December 2, 2012

Stress Oh Stress

Bebaru ni kat Ofis menjemput seorang Motivator.... So, nak tak nak kena la join jugak.. :P sesungguhnya aku memang malas nak join taklimat-taklimat motivasi ni...( teringat pulak zaman sekolah....result SPM pun cukup2 makan jugak :P )... Taklimat pengurusan stress...

Oleh kerana kemalasan tahap Dewa 19, Aku dengan bersahaja masuk lambat ke dewan untuk taklimat tu... time tu, aku tgk semua org khusyuk duk mendengar penceramah tu introduce himself.. rupanya kisah hidup die sungguh sedih dan menyayat hati... aku masuk tak sampai 8 minit...bila dengar die duk cerita sebak jugak dalam hati.. yer la... kisah hidup dari susah hingga berjaya seperti sekarang... dan beliau cacat dari segi fizikal..tetapi tuhan anugerahkan kebijaksanaan menggantikan kekurangan beliau. Beliau tak lain tak bukan salah seorang Motivator di tanah air kita

Raja Shamri Raja Husin

 Bila dah dengar cara die menyampaikan ceramah.. huh macam tak sedar je masa berlalu begitu cepat.... tak sempat nak mengantuk, ada aje yang menarik perhatian aku nak mendengar Beliau berceramah..
"thank's untuk Abang Raja...." banyak bagi tips-tips dan zikir2 yang patut dijadikan amalan harian kita...

at last but Not least.... tentunya sessi bergambor
Abang Raja yang sebelah kiri (duduk) bukan yang termengandung tu yer :)
Tuan Tanah tetap post Peace!!!

P/s: Sesape nak kenal lebih detail leh buka blog AbangRaja ni jer :)

Iklan ni AbangRaja ni yang Empunyer..
 post signature

2 comments:

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku