Monday, December 10, 2012

Budak Kecik yang Makin Besar

ni nak hapdet pasal budak nama Aimy Sofea :)
 orang kecik ni dah besor... dah 'berakal'... : ) asyik nok tgk Upin Ipin dan Pada Zaman Dahulu...
tab kena konker di org kecik ini

Ada sesape jumpa baby dalam bonet kereta?? keh keh keh
Gambar di atas tu dalam perjalanan dari Kuala Terengganu nak balik ke Dungun.. Cik Pia kita ni muntah dalam kereta... abis baju bajan basah dek muntah... terpaksa pit stop kat Pantai Kelulut basuh badannya dan pakaikan baju baru... hahahahha... tempat tukar baju paling best untuk Cik Pia... dalam bonet...rilek je muka... bersantai di tepi pantai sambil lepak-lepak...adoiiyaiii.....bila tgk gambar ni mesti En.Asben gelak sensorang.... :) [ Seronok ada baby sendiri.... leh buat macam2 mcm gambor diatas..kalau anak org lain dah tentu tak kasi..kan? kan?? ]

time ni budak ni dah 6 bulan lebih nak masuk 7 bulan

Aku ada try bagi Nestum (Neslac bijirin beras) memang Sofea makan, tapi nampaknya die lebih sukakan bubur... lagi best agaknya bubur nasi dari nestum dia tu.... dengan inisiatif sendiri, aku pegi pasaraya kat rumah beli barang-barang berikut untuk buat puri. Nanti leh campur puri tu ngan bubur nasi...Sofea leh rasa macam-macam rasa nanti :)
P/s: nanti nak buatkan puri bayam dan puri broccoli. letak dalam bekas kiub ais bertutup. :)

Entri Post Khas Buat Abg Affiq di Moscow... Adik Pia dah start Makan : )

 post signature

2 comments:

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku