Thursday, December 6, 2012

Masak Memasak

hari ini hari Khamis.... nak hapdet ape yer.. :)

 resepi dinner semalam.... daging black pepper dan sambal tumbuk

resepi ni aku dapat semuanya dari org... tapi nak try punya pasal..hehhehehe.. En.Asben pun tukang ngapp aje..so, no hal la kalau aku nak masak pepe pun.... :)

Resepi daging black pepper ni aku nih dari buku resepi 'wajib' geng-geng kami
dari Chef Hanieliza
 
dan sambal tumbuk tu dari blog yang sentiasa aku silent reader .... 
blog CAHAYA CINTA KU.... korang pun boleh try jenguk2 blog Puan Ana kita ni yer :)

p/s: Best2 Makan ngan Nasik Panas2..pergHHHhhh :)
 post signature

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku