Tuesday, September 18, 2012

Langkah Pertama....

Yeayyyy MyMunchkin' Aimy Sofea dah masuk 4 Bulan.... dah pandai meluahkan rasa marah....dah pandai mengajuk dan merajuk... MaMa Suker..MaMa Suker... aktiviti utama sekarang meniarap dengan jayanya serta senaman otot2 untuk ke arah peringkat merangkak... bile penat terus je meniarap..mata terkebil-kebil sambil buat muka cute...time tu la aku dan En.Asben Gomol pipi die...oleh kerana die penat die bior aje kami buat ape2 kat die... hehehehhehe.... Suker..Suker la tuh bila kene gomoii... :)

Semalam lagi best.... tetiba jer ada tangan2 kecil kat belakang badan aku..almaklumlah Katil kami ni sebelah menyebelah dengan Sofea punya... penghadang pulak di buka... boleh aje la si kecik ni 'berusaha' keluar dari katil die ke katil aku...hehehhehe...rupanya tgh trainning otot2 merangkak jugak malam2...terus aku dukung...die mengekek gelak... haihhh..pepagi buta pun ajak main... last2 aku baringkan die balik..ucap "goodnite" (malas nak layan die main)... pandai pulak die tido mengiring sambil pandang kat muka aku...aku ape lagi..terusssss  ZZzzzZzzZZzZZzZzzzz...... penat la sayang.. :)

Antara yang sempat aku snap ketika senaman otot2 oleh Cik Pia kami... :)

p/s: :*
 post signature

2 comments:

  1. bahagianya baca..hi3 budak seusia ni memang best main:-)

    ReplyDelete

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku