Monday, September 17, 2012

Apa Dosa Kami??

Perasaan hari ni macam terkedu, kelu tidak berkata...apabila mendengar berita... Bayi dicampak dari tingkat 3.... Bila dah bergelar ibu...bila tgk baby...semua dah macam Sofea... :) Semuanya rasa sayang....sayang mcm Sofea... bila dah dengar berita mcm tu... rasa sedih terus menusuk di kalbu...bila surf cerita kat paper....lagi la airmata ni free-free nak berjurai ke bumi.... hrmmm apa dosa baby tu...kalau ko dah tak nak.... ramai yang nak... ramai yang masih mengimpikan zuriat untuk hadir dalam kehidupan mereka...tapi ko..senang2 pi bunuh...

Bayi baru lahir maut dicampak dari tingkat tiga pangsapuri

dan ni pulak gambar "sekadar hiasan" yang aku Google.....amat menyedihkan bagi diri aku.......

Usah Bersedih Sayang....tempatmu terus ke Syurga...
 
p/s: Big Love My Sofea
 
 post signature

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku