Tuesday, February 14, 2012

Happy V Day... ???

Post Kali ni berdasarkan tarikh 14 February 2012 bersamaan Hari Kekasih laaa konon!!!... Berdasarkan Pengalaman Mendewasakan la... Chewahhh..zaman remaja jahilliyah dulu... suka la wish2 Happy V day ni... tapi setau aku takde pun feedback diterima sebagai contoh coklat ke bunga ke...teddy bear ke...

Heheheh... lagipun zaman remaja Jahilliyah ni takde la boyfren tahap gaban.... sekadar mengisi masa lapang Henfon dari sunyi sepi kepada berbunyi SMS dan Call dah ler... nak ngedate..mampus tak pegi.... :)

Kesimpulannya..memang takde derrrr nak menyambut hari2 sebegini.. bagi aku takde istimewanya..same jer mcm hari biasa.... hari biasa lagi best bile dah berumahtangga...hahahaahaha ari2 hari kekasih...yang halal pulak tuh...  Ni kan nak menyambut hari kematian Paderi Valentine tu.... (dari ape yang aku tau la)
takder maknanya.... Maulidul Rasul ari tu tanak pulak nak peringati....ni hari Kafir ni jugak nak diingati.. haihh..ntah ler ..Dunia Akhir Zaman agaknya...

p/s : Tetap Boikot Valentine's Day...... Say No to Vday...

post signature

2 comments:

  1. salam kenal..


    akak dulu2 tu ada lah. Zaman jahiliyah..tahun 80an.. but just dapat bunga dari hubby. but then hubby kalau bagi hadiah anytime. tak pernah ada special2 day ni.. kengkadang bufday pun tak ada hadiah. sebab dia sentiasa bagi..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh Best nye akak... ni bile la dapat bungga dari hubby :P??? haihhhh... :)

      Delete

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku