Tuesday, November 22, 2011

Emas datang lagiii...!!!!


Debaran sudah berakhir...... dan.. Emas datang lagiii..!!!!

Akhirnya Emas jadi milik Skuad Harimau Muda.... perlawanan yang ditunggu oleh seluruh pencinta bola sepak...malaysia vs Indon ...

mula-mula tanak layan gak...tapi bila dah sebelah rumah ni asyik ler menjerit2 kegembiraan...hrmmmmm terus tukar channel tgk bola.... haihh..aksi2 agak mendebarkan... status FB pun dah melambak-lambak keluar tak sempat nak reply komen..ahaks..memang happening la tgk bola sambil layan FB ni...macam-macam karenah yang ada.....

tapi yang pasti dan terbest sekali bila lagu NegaraKu berkumandang di Palembang untuk Emas yang ke-59... Semoga kita dapat mengekalkan lagi Emas pada Sukan Sea akan datang... (hatrick gituuuu....!!)

p/s: tak menyempat nak update blog..pasal bola..keterujaan :)

post signature

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku