Sunday, November 6, 2011

AidilAdha 1432H


Alhamdulillah dengan umur yang panjang ini, dapatlah kita sekali lagi menyambut AidilAdha 1432H....

Semalam, seharian berkemas kat stor n ruangan dapur...so, teramaaaaatttt la penat sehingga tidak terperi :P bersama ngan En.Hasben.. Kesimpulan, segala juadah pepagi raya terpaksa pakai not ajer la... :P... (nOt Sepuluh... Not 50.. :P)

tapi try jugaklah membuat kuah kacang di pagi raya.... rasanye dah hampir sama ngan yang myMum punya...hahahhaha...(En.Hasben pulak komen termasin! keh keh keh) Almaklumlah first time,takkan ler nak sedap macam 60 tahun punya air tangan :)!

Habis memasak and Bekfes ngan family... sempat la ber'Skype' dengan anak sedara aku di Moscow... heheheh... die dah bersiap dengan baju melayu ape semua nak pegi semayang raya dekat Embassy..Macik die...huh serabai baru lepas masak lagi.. :)

Anyway....( tak salam raya lagi ngan En.hasben ).. maaf zahir dan batin untuk semua blogger yang sempat singgah di sini... lobiu olls.. :) Salam aidiladha.... selamat makan daging banyak2 sampai pening...! :)

p/s: Lempeng + kuah singgang = best!

post signature

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku