Tuesday, February 3, 2015

Naga Berapi

hahhh.. lama Mak Jemah tak upload... bz sket minggu ni nak oiii....!! dengan BQ BQ yang nak disiapkan... Mak Jemah berhempas Pulas menyiapkan Kerja.. sekarang... masa terluang berfoya-foya namanye..

Adalah sariii tu.. bawak budak kecik ni pegi makan kat warung roti canai... makan mee mamak.. roti canai + kuah Dal Kacang... budak tu punya feberet.... biasa kita duduk jauh dari org.. (mcm dating dolu-dolu.... ) hehehhehee... Kalau kedai penuh... mesti tengok-tengok dulu.. jauh dari budak-budak muda remaja lelaki... jauh dari group orang-orang berumur a.k.a tua lelaki.. bukannye apa... nak jauhi si Kecik ni dari Puok-Puok Group 'Naga Berapi'....

Ni la kupanggil 'Naga Berapi' .... veri... veri... paling aku and En. Hasben bengang! Dulu En.Hasben pun tergolong dalam species Naga Berapi.. tapi dah tergelincir dari group tu bertahun yang lalu sebelum kami kawen.... alasan nak kawen tetiba jek En. Hasben dah start berenti merokok! i like!!!!!

Apa Perasaan Korang bila tgk Bapak2 duk berkepul-kepul asap depan anak-anak.. sungguh mcm haremmmm rasanya... tak kensian ke anak-anak ke terpaksa menyedut asap rokok korang tuh.. haihh... takde ke jiwa kensian kat peparu anak-anak.

Tak tahu nak cakap camner... nampak sangat macam org sekeliling tu suka sangat ngko Hisap Rokok tepi-tepi kitaorg nih... Tak semua budak-budak sekeliling ko tu sihat sempurna... ada yang lelah...semput... ezema... ada ko heran?? memang ko spesis otak letak kat kepala lutut...

Kesimpulannya, bertimbang rasa la kat org sekeliling... nak sangat sedut Nikotin tu...ko pegi la jauh dari kami yang ada baby ni..

P/S : Masih Marah dengan 'Naga Berapi' 

post signature

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku