Sunday, June 23, 2013

Pitis...Pitis USD

Hai..ari ni Mak Usu ke udara lagi.. sape yang nak try tu di alu-alukan...bukan kena deposit ke hape...just klik je gambor pitis di bawah!


Lepas tu korang register... dapat pulak link untuk korang...dan korang promote la pulak link korang tu ramai2 yer.. :) setiap org yang daftar atas link kita tu..dapat la... USD $2.00 ... hehehhehe sekadar main-main...tak kisah ler dapat ke idok! janji bukan kena bayar deposit... hik hik hik.... korang klik yer gambor pitis atau klik Pitis ni...
babai.. Mak Usu nak pegi promote link kejap..
 post signature

2 comments:

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku