Wednesday, May 23, 2012

05052012 untuk yang ke-32..

 Lamanye meninggalkan blog dipenuhi sawang2 ni... last post pun awal bulan 5 agaknya.. :) Neway banyak jugaklah perkara yang berlaku....

Paling gembira pasal dapat 'hadiah' istimewa di hari Ibu tahun ni... itu untuk becoming Post lar yer... sekarang nak cite pasal menyambut hari lahir yang ke-32 bebaru ni...

Macam tetiba pulak nak makan Choc Moist Cake di saat akhir menunggu kehadiran si kecil.. :) oleh kerana befday tuan tanah kedaung ni yang jatuh pada 5.5.2012... En.Asben dengan pantas la mencari kek itu, bukannya ape..takut tak sempat nak menjamah, terpaksa menunda sehingga habis waktu berpantang  baru boleh jumpa balik dengan kek ni.. :)

Dengan kerjasama kakakKu... kita adakan sedikit makan2 bersama ahli keluarga... best jugaklah... walaupun secara kecil-kecilan.. at least ada la jugak waktu berharga bersama keluarga... :D

p/s : tenkiu encik Asben untuk Kek yang best ini.. :)
post signature

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku