Monday, March 12, 2012

Pancing Memancing


Citer ni aktiviti yang takder aktiviti... Al-maklumlah tgh Memboyot... ape sgt yang boleh dilakukan... Jumaat bebaru ni... setelah di offer oleh kakakku.. kita org pi la pekena Tea Tarik n Roti Canai kat gerai Tok Umi (Si Azfar yang panggil) sempat la aku melahap roti Canai Telur + Bawang..add on Roti Kosong sebijik.. baru lah 'kemas' perutku ini... Lepas Semua dah "isi gas" dengan jayanya.... acara seterusnya round2 sekitar bandar + pantai memalam buta ni... hari Jumaat tu bersamaan 16 rabiulakhir 1433H jadi bulan masih bercahaya penuh lagi.... kat pantai aku tgk macam ada pesta... semua dengan batang pancing.... unggun api yang marak menyala... seronok jugak... En.Asben dah mula meleleh ayak liuq.... (terpaksa berpuasa memancing demi anak terchenta) hahahahah... yer la..petua org2 lama kena jugak ikut...

Suasana kat pantai time tu memang sangat Happening.... dari pantai...terus aje En.Asben melilau ke Muka Kuala pula... nak lihat lampu2 di Jambatan Sungai Dungun katanya...lalu punya lalu.... kat sini lagi menjadi-jadi org duk memancing...
Suasana ditepi Jambatan Sungai Dungun

Di sepanjang Sungai :)

p/s : Ohhh... Rupanya... ada pertandingan memancing.. ahaks! patutlah ramai :)
 post signature

2 comments:

  1. kalo maui tau ni, harus gi tgk gop.. hehehe,
    die skrg dh ada kelab mancing tagar, abes set2 ngail ktrg ni die kenal.. ;-p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakpe...mu dok peknen..kan kena cuti mcm Acah aku juger.. :)

      Delete

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku