Saturday, December 31, 2011

MAHARAJA LAWAK MEGA

Semalam dah memakukan diri depan TV seawal jam 9.00mlm... semata-mata kerana MAHARAJALAWAK MEGA.. after solat mahgrib, En.Asben dah sesiap nak keluar awal2 nak pi beli makanan 'MaMa' ini..yer la takut tak sempat nak tgk Final MLM die itu... 'MaMa' ini nak makan Prosperity Beef burger... tetiba lak teringin... Nasib la dekat je ngan umah McD ni takde la mengambil masa yang lama untuk bersiap... pakai suar trex n t-shirt pun takpe.. =P


Balik Umah, terus En.Asben dinner (nasik + Ayam Berempahnye lagiiiiiii...), aku ngan Prosperity Burger.. nyum..nyummm......

Tunggu punya tunggu MLM pun berlangsung... Suspen Jugak, hujan turun dengan lebatnya.. haihhhh..jgn la 'line' Astro ni putus lagi..........  tapi tetiba sebelum group SAEHU perfomance yang pertama... 'line' putus lagi... memang bengang jer kami... beria-ria nak tgk... ehehhehe...dengan kesabaran yang tinggi tanpa berganjak dari tilam yang empuk di depan t.V sambil menengok t.V yang gelap gumpita.... keajaiban berlaku... tetiba 'line' Ok balik..hehehhe...gembira bukan kepalang lagi kami..

Awal-awal lagi kami dah agak OSBON leh menang nyer... Lawak Konsisten je setiap minggu.... paling best time Abon tu kenakan Mr.Os.. adehhh...memang terbaek dari Otai2 lawak Malaysia ni.... yang paling kami suka fisrt perfomance dari OSBON....
p/s: TERbaeKK dari Ladang!!! 

post signature

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku