Monday, December 20, 2010

Home Sweet Home


Haihh... akhirnya pulang ke rumah semalam.... Home Sweet Home.... menempuh Hujan yang teramat lebat dari Kemaman sehingga ke Paka. Time aku drive dari tol Bentong ke Tol Jabor,cuma rintik-rintik sahaja di sepanjang LPT itu. Hujan yang lebat dengan jarak pemandangan hanya 2 buah kereta sahaja...sungguh mengundang gundah,resah dan gelisah kat jiwa ini.. yer la maunya tak, terpaksa menempuh hujan dan air yang merentas jalan raya.... :) Alhamdulillah akhirnya berjaya sampai jugak ke rumah. Dengar ceritanya, sebelah petang keadaan di Kerteh n Kemasik mengalami banjir besar. Sesapa nak tgk Boleh Klik Disini.

Pasal Shopping ni...banyak jugak la guna kad kredit. hahahahha. takpe la. awal2 dah setel sket barang kawin. haih.tertekan jugak ler.... tak pernah shopping sebanyak itu menggunakan credit card.. lepas ni kena stop penggunaan credit card. tak nak lebih bujet lagi :). tapi........ My Phone pulak buat hal... haihhhh..time2 sesak mcm ni la nak buat hal...anyway..takpe la..bersabar dahulu dengan telefon baru :P.

P/S: Dapat Blackberry pun best jugak..takde sesapa ke nak kasik? MyDear?

post signature

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku