Monday, March 23, 2015

Entri Bulan Mac!

hrMMmm...mak Jemah tak menyempat nak hapdet lagi untuk bulan ni... Kekonon seybukk memanjang la engkau kan Phuihhhh!!

Maafkan kami penunggu gua... memang kami banyak sangat HomeWork,SchoolWork,OfficeWork nak kena siap jugak... ni pun dua BQ projek belum menyempat haku habiskan.. Oh sungguh Kasihan pada diri ini.. pheeeuuhhHHHhhh! (menarik napas kelegaan)

memang otak aku dah dry sucked.hahahahah!

Memandangkan gaji makan 40hari lebih baru dapat.. hrmm lagi la mencabar keimanan aku! hahahhaha.... sabo! tunggu hari Rabu ni jer kita nak lalalalalala :) kan! hehehehe... anyway.. ari nim Audit ISO pulak kat office.. muka aku ni disuruh bersedia aje untuk sebarang kemungkinan di audit... tapi bukan calon2 terhormat la..hehehe.. jadi ari nim makan nasik lemak kat office jer takyah nak kuar-kuar mengabiskan duit yang tak berapa nak ada.. :) 

Ok... nanti aku hapdet lagi..tenkiu pada yang sudi baca blog tak berapa nak comey nim.. Bye Korang.. nasik lemak! nasik lemak..merungkai jiwa!

P/s: nak pergi bercuti oiiiiii!!!


post signature

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku