Friday, February 15, 2013

Asteroid Hit Russian

memang menakjubkan dan mnyeramkan.....hrmmm....first time aku tgk seumur hidup aku meteor jatuh ke bumi sebegini besar...dan meninggalkan impak yang besar...
 dalam 400 org yang cedera dan banyak kerosakan disebabkannya. Semoga ALLAH melindungi Malaysia dari segala bencana seperti itu.....

teringat pulak zaman sekolah dulu memang minat ngan angkasalepas ni..cita-cita nak beli teleskop tu..nak cerap bintang katanya.... tapi yang paling aku tak lupa sempat la tgk COMET HALLEY kat ruangan angkasa... time tu malam...around pukul 11mlm lebih... memang agaknya sekali seumur hidup..bintang yang macam lampu suluh.. berangan la jugak nak tgk aurora berwarna-warni dan hujan meteor...bila la boleh tgk agaknya... :)

p/s: Ashrul Affiq... Kamu kat Moscow tak perasan pun kan..hahhahahahaha :D  
post signature

2 comments:

  1. aku pon baru igt nok post entri pasal asteroid ni zue, bak kate laki aku, taik bintang hehe.. kalut skali dia..

    ReplyDelete

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku