Sunday, May 16, 2010

This is The Last Time....

Lagu ni..selalu jer aku mainkan time nak pegi tempat kerja... (offcoz la dalam my Car!!) tak dengar maka cam tak hapenning jer pagi tuh..sesaja menceriakan suasana yang mengantuk!! ahaks! tak kisah la kalau lagu ni dah lama bagi korang..tapi bagi aku ia tetap menghangatkan otak yang tak berapa nak segar di pagi hari :P lagu ini juga aku dah Post it kat My Playlist n My lyric tu...so enjoy!!!! v(*_-)q

p/s : This is the last time -Keane

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku