Monday, June 1, 2009

Syurga Cinta... ke??

firstly, tgk cite tu mcm menarik jer... aku ni baru jek tgk "making" die kat Astro Ria tadi..pasal lelaki playboy kena cabar tekel pompuan bertudung...hohoho...( kontroversi tak nih!!! q*_-p ) ntah lar....at least cite ni tak ler heavy drama sampai susah nak paham sgt, kita pun cam boleh agak ending die camner..cuma penghayatan dan jalan cerita sesebuah movie tu penting.....

Bagi aku yg jahil filem nih....cite2 cenggini agak menarik perhatian...jalan ceritanya mudah nak paham..pastu boleh bawak satu family pegi tgk...tak payah nak pikir....ape2...kalau cerita cinta 200% pun bosan gak wehHhhhh...kena pulak linangan air mata yg berjurai-jurai jatuh atas kapet cinema tuh....adehhhh..lagi haru... :p

"Syurga Cinta" baguskan kalau betul2 ada untuk mereka bercinta..... pelbagai maksud boleh diterjemahkan berdasarkan tajuk movie nih.... baik buruk semua atas pendirian masing2. Cinta itu pun sesuatu yg indah..jika kita paham maksudnya...tapi tak semua cinta itu sentiasa manis tanpa rasa pahitnya sama macam kehidupan kita...kata org..."hidup kalau tiada kepayahan..kita tak akan rasai kemanisannya".. :)

No comments:

Post a Comment

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku