Thursday, August 30, 2012

try Bershopping..

hrmm..Nak hapdet sket blog ari ni...duk kat rumah kan tak sempat nak jamah laptop.. hehehe
asyik ler duk jamah si BamBam Sofea... iskkk Makin BamBam anak dara MaMa sorang nih..
First time bawak Sofea kat MM Kerteh... berdoa berbagai la MaManya ini tanak Sofea meragam dalam Mall... hehehehe..tapi AlhamduLILLAH...Sofea memang GoodGirl... Selesai Sofea 'melepaskan hajat' die OK je duk dalam stroller... mungkin dah serasi ngan stroller tu... Bucketnya untuk kegunaan sebagai baby seat car dan buleh diletakkan untuk stroller... igt mcm dalam keter kot.ahaks!
ni abah yang snap!

Tapi yang paling best...Sofea tanak pulak tido dalam stroller... rela bersengkang mata...bile masuk je dalam keter terus jer ZzzZZZZZzzzzzzzz lepas pekena satu das Susu Sebotol... nyum nyummm....
si baju belang dengan bebird hijaunya!

Start daripada hari itulah... Abah dan MaManya asyik la bersemangat waja..membawa Sofea berjalan-jalan... Asyik ler Jalan-Jalan... dan Jalan-Jalan lagi... paling best ramadhan tahun ni Family Kakakku sponsor tidur kat The Zenith, Kuantan... melintas jalan jer la nak ke ECM, Kuantan... Sofea still tak buat perangai walaupun terpaksa melintas jalan dan panas terik..die hanya duk diam dalam strollernya... MaMa Suka..MaMa Suka...

Antara yang sempat aku dan En.Asben Snap waktu kami jalan-jalan ari tu... :)
Abah mendodoikan anaknya :)

 bersiap sedia nok gi 'berderap doktong'!

 MaMa sibuk membalas SMS peminat..Chissskek LOL

*

*
*
*

*

*

*

*

*
Sweet Moment Sofea and Abah

P/s: Mr.Asben nak pegi jalan2 lagi yerk! :)
 post signature

2 comments:

  1. dapdoh kak ros sponsor tido zenith..
    x pernah lepak agi situ, kl duk situ stendy r kena pow dpn ecm je tu.. hhehehe

    kenan stroller sofia..
    lambat eh alya jd kak long.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best wooo..lepak sini.... beli jer leily eh..hok mahal agi ada cap Halford..lagi lawo..kekekekkekeke

      Delete

5580 Orang Telah Sayang Kat Aku